Product Filter

Prikaz vseh 14 rezultatov

CAMO MMA kratke hlače

36,99
0
Kratke hlače Camo imajo agresivno in privlačno obliko. Izdelane iz trpežne tkanine in z anatomsko prilegajočo se obliko, so kot nalašč za borce MMA, ki zahtevajo izmenično stoječe in talne tehnike, zahtevajo največjo svobodo gibanja.

Hlače Tajski boks Training

31,90
0
Kratke hlače saten za Kick-Thai

Hlače za boks

21,90
0
Hlače za boks iz saten-poliestra.

Kompresijske kratke hlače

29,90
0
Kompresijske kratke hlače. Kot nalašč za funkcionalne treninge in MMA vadbe, odlične so tudi kot kratke hlače, ki jih lahko nosite pod drugimi oblačili.

Kratke hlače EXTREMA 3 W

36,90
0
Kratke hlače Extrema, zelo lahka tkanina, odlična za trening v telovadnici. Dodatek lycra spodnjih hlač športniku nudi obilo udobja.
  • Fitting: Regular fit
  • Gender: Woman
  • Material: Poliestere/Elastan

KRATKE HLAČE PRO – CW

33,90
0
Elastične kratke hlače iz mikro vlaken, lahke in udobne za nošenje. Kot nalašč za športnike, ki imajo raje praktičen ter eleganten model. 

Kratke hlače Pro tech

24,90
0
  • Gender: Man
  • Material: Poliester

Kratke hlače za boks

29,90
0
Kvalitetne boksarske hlače

L47 Kratke hlače

29,90
0
Dovršene kratke hlače modernega videza.  
  • Disciplines: Kick boxing, muay thai
  • Gender: Man
  • Material: Satin

MMA Hlače Brazil

24,99
0
Trpežne hlače z novim atraktivnih dizajnom Leone"Brazil"  za trening in MMA borbe. Hlače so izdelane iz mikrovlaken in sublimiranim tiskom.

MMA Hlače Leone 47

31,90
0
Hlače za MMA iz vzdržljivih mikrovlaken.

MMA Hlače Leone Rules

34,90
0
Trpežne hlače z novim atraktivnih dizajnom Leone za trening in MMA borbe. Izdelane iz kakovostnih mikrovlaken .

MMA hlače Neo Camo

33,90
0
Udobne, praktične in lahke so vse lastnosti MMA kratkih hlač AB912 dobra izbira za tiste, ki pogosto trenirajo. Od privlačne grafike NeoCamo, ki jo že vidimo v rokavicah MMA GP112 in v rokavicah GN303, so kot nalašč za mešane borilne veščine, pa tudi za vse druge športne aktivnosti.

Ženske kratke hlače PRO TECH

19,99
0
PRO kratke hlače: Micro Stretch poliester za vrhunsko prevleko, kompozitna poliestrska tkanina + lycra za kompresijo rumenega fluora pod hlacami. Notranji kroj izboljša mišično segrevanje in vzdrževanje pravilne telesne temperature. Vrhunska prevleka, izjemno lahka in zračna, olajša vse različne premike v športnih aktivnostih, zahvaljujoč tudi stranski zadrgi, ki omogoča povečanje obsega stranskih rež.